Projectomschrijving: Van der Valk Brussels Airport

Projectoverzicht:

Sinds 2015 werkt Verhage ElektroTechniek samen met Van der Valk Brussels Airport aan diverse projecten om hun faciliteiten te moderniseren en uit te breiden. Deze samenwerking heeft geleid tot de bouw van een Sushi-restaurant, de modernisering van de elektrische installatie van zes verdiepingen met hotelkamers, de uitbreiding van het domotica systeem, en de aanleg van elektrotechnische installaties voor nieuwe restaurants. Daarnaast werd de hoofdverdeler van het hotel uitgebreid en een tweede restaurant op het terras gecreƫerd met de meest moderne innovaties, inclusief temperatuur gereguleerde plantenbakken om tropische planten de winter door te helpen.

Resultaten:

Dankzij de voortdurende samenwerking tussen Verhage ElektroTechniek en Van der Valk Brussels Airport zijn de faciliteiten van het hotel aanzienlijk gemoderniseerd en uitgebreid. De diverse projecten hebben geleid tot een verbeterde gastervaring, energiebesparingen, en een toekomstbestendige infrastructuur die verdere groei en innovatie ondersteunt. Het nieuwe Sushi-restaurant, hoofd restaurant en het tweede terrasrestaurant bieden gasten unieke eetervaringen, terwijl de moderne elektrotechnische installaties bijdragen aan een efficiƫnte en duurzame bedrijfsvoering.

Bij de uitgelichte projecten laten we graag zien wat we afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Dit geeft een goed beeld van de werkzaamheden en klanten waar we deze opdrachten voor hebben mogen uitvoeren? Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright Verhage Elektrotechniek 2024 | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online
Volg ons: