Projectomschrijving: Beach Resort Nieuwvliet – Infrastructuur en Elektrotechnische Installaties

Projectoverzicht: Het Beach Resort Nieuwvliet is een grootschalig project dat in 2015 is gestart en in 2023 is opgeleverd. Verhage ElektroTechniek was verantwoordelijk voor de elektrotechnische infrastructuur van het resort, inclusief de installatie van een transformatorstation voor de Tiny Houses, autoladers en openbare verlichting. Daarnaast werd de volledige infrastructuur voor de openbare terreinverlichting over het gehele park aangelegd.

Projectdoelen:

  1. Installeren van een transformatorstation om de stroomvoorziening voor de Tiny Houses en andere voorzieningen te waarborgen.
  2. Aanleggen van elektrische infrastructuur voor autoladers t.b.v. elektrische voertuigen.
  3. Installeren van openbare verlichting om het gehele terrein van het resort te verlichten.
  4. Creëren van een betrouwbare en toekomstbestendige infrastructuur voor het park.

Uitgevoerde Werkzaamheden:

  1. Transformatorstation:
    • Installatie van een transformatorstation om een stabiele en voldoende stroomvoorziening te garanderen voor de Tiny Houses, autoladers, en andere voorzieningen.
    • Integratie van de transformator met de hoofdverdeler om een efficiënte stroomverdeling door het hele resort te waarborgen.
  1. Elektrische Infrastructuur voor Autoladers:
    • Aanleg van bekabeling en aansluitpunten voor autoladers voor elektrische voertuigen op strategische locaties in het park.
    • Installatie van moderne, energie-efficiënte laadstations die voldoen aan de laatste normen en technologieën.
  1. Openbare Verlichting:
    • Ontwerp en installatie van openbare verlichting voor het gehele terrein van het resort, inclusief wegen, paden en gemeenschappelijke ruimtes.
    • Gebruik van energiezuinige LED-verlichting om energiekosten te verminderen en de milieubelasting te minimaliseren.
  1. Infrastructuur voor Openbare Terreinverlichting:
    • Aanleg van een robuuste ondergrondse infrastructuur voor de stroomvoorziening van de openbare verlichting.
    • Installatie van verdeelkasten en schakelkasten om de verlichting efficiënt te beheren en te controleren.
  1. Toekomstbestendigheid:
    • Ontwerp en implementatie van een flexibele infrastructuur die toekomstige uitbreidingen en technologische innovaties ondersteunt.
    • Voorzieningen getroffen voor toekomstige behoeften en ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit en energiebeheer.

Resultaten: Het Beach Resort Nieuwvliet is nu voorzien van een moderne en betrouwbare elektrotechnische infrastructuur. Het transformatorstation zorgt voor een stabiele stroomvoorziening voor de Tiny Houses, autoladers en openbare verlichting. De energiezuinige LED-verlichting verbetert de veiligheid en sfeer op het park, terwijl de uitgebreide infrastructuur de basis legt voor toekomstige uitbreidingen en innovaties. Het project is succesvol afgerond en draagt bij aan een duurzame en comfortabele omgeving voor de gasten van het resort.

 

Bij de uitgelichte projecten laten we graag zien wat we afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Dit geeft een goed beeld van de werkzaamheden en klanten waar we deze opdrachten voor hebben mogen uitvoeren? Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright Verhage Elektrotechniek 2024 | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online
Volg ons: