Verhage Elektrotechniek B.V. is gecertificeerd door InstallQ, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de branche. Daarnaast zijn wij lid van Techniek Nederland, de ondernemersvereniging voor technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Deze lidmaatschappen garanderen dat wij altijd werken volgens de laatste regelgeving en innovaties in de sector.

We verrichten onze werkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Van kleine installaties tot middelgrote projecten zijn wij uw partner.

Bij kleine installaties moet u denk aan de volgende soorten projecten:

Huishoudelijke Installaties

Bij huishoudelijk installaties moet u denken aan alle elektra die in een woning te vinden is. Bij een nieuwbouw woning of een grote renovatie beginnen we meestal met het ontwerpen en intekenen van de volledige installatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u daarbij goed adviseren zodat u later niet voor uitdagingen komt te staan die voorkomen hadden kunnen worden.

Naast volledige installaties helpen we u ook graag met kleinere klussen zoals bijvoorbeeld het aanleggen van nieuwe bekabeling en het aansluiten van verlichting en stopcontacten. Met een veilige en efficiënte werkwijze zorgen wij voor een veilige en comfortabele installatie in uw woning.

Renovatie en Uitbreiding

Het kan voor komen dat bij de uitbreiding en/of renovatie van bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand het huidige elektrische systeem niet meer afdoende voor nieuwe functionaliteiten of als het niet meer voldoet aan aan een bepaalde normering. Wij adviseren en helpen u graag zodat we samen tot een vernieuwd elektrisch systeem kunnen komen wat voldoet aan de nieuwste normen en aan uw behoeften.

Verlichting

Een goed afgestemde verlichting is belangrijk om een bepaalde sfeer in huis te creëren. Voor iedere woonruimtelijk gelden hiervoor weer andere wensen, zo moet de verlichting in de woonkamer vooral sfeervol zijn, terwijl verlichting in de keuken en badkamer vooral functioneel moet zijn. Wij helpen u bij het kiezen en installeren van de juiste verlichting voor elke ruimte in uw huis.

Domotica en Smart Home

Integreer slimme technologie in uw woning met onze domotica-oplossingen. Met onze smart home installaties maken we het mogelijk om eenvoudig vanaf uw smartphone het complete huis te besturen. Bij het inrichten van een smart home heeft u bij ons de keuze voor onder andere het installeren van slimme thermostaten, verlichting, beveiligingssystemen en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bij middelgrote projecten moet u denk aan de volgende soorten projecten:

Commerciële Installaties

Wij bieden complete elektrotechnische diensten voor kantoren, winkels en andere commerciële gebouwen. Of het gaat om een nieuwbouw project of een renovatie project, wij helpen u graag van het begin tot het eind. Door onze jarenlange ervaring en honderden voorgaande projecten weten we wat er gevraagd wordt in uw situatie. We voorzien van advies, ontwerp en uiteindelijk van de daadwerkelijke installatie. Naast het aanleggen van een nieuwe installatie verzorgen wij ook het onderhoud en reparaties zodat uw bedrijfsruimte veilig en operationeel blijft.

Klantgerichte Benadering

Onafhankelijk hoe groot het project of de opdracht is; voordat we een project starten, luisteren we graag eerst altijd naar uw wensen en behoeften. Door onze jarenlange ervaring op zowel de particuliere als de zakelijk markt, kunnen we u een passend advies geven en een op maat gemaakte oplossing bieden die aan uw verwachting voldoet.

Kwaliteit en Veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en gebruiken alleen materialen van topkwaliteit. Met de certificeringen en partners laten we graag zien dat we dit hoog in het vaandel hebben. Zo geeft de InstallQ certificering aan dat we voldoen aan de kennis, kunde en veiligheid die is onze sector vereist is.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen of heb je vragen over onze diensten? Neem contact op via de onderstaande contactgegevens.

uitgelicht

Bij de uitgelichte projecten laten we graag zien wat we afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Dit geeft een goed beeld van de werkzaamheden en klanten waar we deze opdrachten voor hebben mogen uitvoeren? Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright Verhage Elektrotechniek 2024 | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online
Volg ons: